Η μοντερνα εκδοχη της εκπαιδευσης...

Η μοντερνα εκδοχη της εκπαιδευσης...
.
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Επισκεφτείτε μας και στη σελίδα του Γυμνασίου Σταυρακίου... >>>

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...

Ο πιο εύκολος τρόπος για ν' αλλάξει ο κόσμος μας είναι να κάνουμε εμείς όλα όσα συμβουλεύουμε τους άλλους να κάνουν!

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ Β. ΚΥΠΡΟΥ

Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Δρομολαξιάς Κύπρου, αφού έγραψαν επιστολές διαμαρτυρίας, για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους στις 15 Νοεμβρίου 1983, τις μοίρασαν στους κατοίκους της πόλης τους και μας έστειλαν σχετικές φωτογραφίες καθώς και τις επιστολές που έγραψε καθεμιά από τις τέσσερις ομάδες της Ε΄τάξης.

Εμείς είμαστε δίπλα τους και τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι σε μια χώρα "όπως την ονειρεύονται".




Ομάδα «Ειρήνη»
Την Κυριακή 15/11/09 θα διαμαρτυρηθούμε για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους. Εμείς τα παιδιά με όλη μας την ψυχή θέλουμε να δούμε την Κύπρο μας ελεύθερη και ευτυχισμένη. Η Κύπρος είναι μικρή αλλά μας χωράει όλους! Υποσχόμαστε ότι κάποια μέρα θα πατήσετε στη γη που μεγαλώσατε. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ!!!

Ομάδα «Φιλία»
Στις 15 Νοεμβρίου καταδικάζουμε και διαμαρτυρόμαστε για την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους. Έχουμε όνειρο να δούμε τους τόπους που τόσα χρόνια δεν έχουν ζωή, να ζωντανεύουν. Ακόμα έχουμε την ελπίδα να ενωθούν όλοι οι Κύπριοι όπως παλιά. Υποσχόμαστε πίστη στην πατρίδα και μια μέρα να λυθεί το κυπριακό πρόβλημα. ΚΑΤΩ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ!

Ομάδα «Σεβασμός»
Διαμαρτυρόμαστε για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους που έγινε στις 15 Νοεμβρίου 1983. Όνειρό μας είναι να δούμε την Κύπρο μας ελεύθερη και μονιασμένη και οι κόποι μιας ζωής να ανταποδοθούν. Η Κύπρος είναι μικρή αλλά μας χωράει όλους! Ακόμα όνειρό μας είναι να μη ζήσουμε άλλους εφιάλτες. Με όλη μας την ψυχή υποσχόμαστε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε για να λύσουμε επιτέλους το κυπριακό! ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Ομάδα «Αγάπη»
Στις 15 Νοεμβρίου καταδικάζουμε την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους. Εμείς τα παιδιά με όλη μας την ψυχή ονειρευόμαστε να λυθεί το κυπριακό πρόβλημα και να ζήσουμε αγαπημένα. Υποσχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να ζήσουμε ειρηνικά και να επιστρέψουμε στη γη που πρωτοπατήσαμε. ΖΗΤΩ Η ΚΥΠΡΟΣ!